Mikhael Lau Kropsterapi

Autoriseret Body-sds behandler

button

Om mig

 

Jeg har været ansat i lufthavnen som bagageportør i 22 år. Det var hårdt arbejde, og jeg blev slidt både fysisk og psykisk. Fysisk var jeg især ramt af skader i både ryg og skuldre og blev blandt andet ramt af en diskusprolaps. Psykisk var jeg i perioder hårdt ramt af stress.

Jeg har prøvet mange forskellige behandlingsformer. Men det var først, da jeg stiftede bekendtskab med Body-sds, at jeg virkelig mærkede en forandring. Her blev der ikke kun taget hånd om mine skuldre eller ryg. Jeg blev behandlet som et helt menneske. Fra top til tå og fra inderst til yderst. Det betød, at hele min måde at leve på ændrede sig. Og det blev en øjenåbner for, hvad man som menneske kan gøre for sig selv og andre.

Det blev samtidig mit kald til at hjælpe andre. Jeg ved, at mange kan genkende sig selv i min historie. Stress, slid og sygdom er blevet en del af hverdagen i et samfund, der konstant stiller krav til individet. Vi skal løbe hurtigere, og vi skal løbe bedre. Det stiller krav til både krop og sjæl. Body-sds er den eneste behandlingsform, jeg har stiftet bekendtskab med, der kunne hjælpe mig med begge dele. Derfor startede jeg på Body-sds uddannelsen, som jeg afsluttede i 2013.

Det giver mig en enorm glæde at hjælpe andre mennesker. Når jeg behandler, er det med fokus på dit behov. Alle mennesker er forskellige, og derfor er to behandlinger aldrig ens. Behandlingen er mest effektiv, når både jeg og min klient føler tryghed og ro. Det vil du kunne se og mærke i mit behandlingslokale. Et koldt og klinisk lokale afspejler ikke den behandler, jeg er. Derfor har jeg indrettet et lokale, der gengiver mig som behandler, og hvor jeg føler ro til at kunne give dig mit fulde.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

michael lau body sds

 

 

 

 

 

 

 

 

Mikhael Lau

Autoriseret Body SDS behandler