Mikhael Lau Kropsterapi

Autoriseret Body-sds behandler

button

Ofte stillede spørgsmål om Body SDS

Skal jeg medbringe lagen, håndklæde ell andet til behandlingen?

Nej, jeg har alt det nødvendige, engangslagner, tæppe mm.

Er behandlingen smertefuld?

Det vil ofte være nødvendigt at gå i dybden specifikke steder i kroppen med spændinger, som er opstået pga fysiske og psykiske belastninger og ophobning af affaldsstoffer. Smerten vil dog være ganske kortvarig. Der kan i sjælne tilfælde være en følelse af ømhed, som efter motion/træning, kort tid efter behandlingen.

Er det muligt at beholde tøjet på under behandlingen?

Hvis du af religiøse ell. Andre årsager foretrækker at beholde tøjet på, er det selvfølgelig muligt. Det skal helst være noget tyndt stof, f.eks sportstøj.

Jeg har lændeproblemer. Hvorfor behandler du hele kroppen?

Jeg ser kroppen som en helhed. Spændingerne i lænden vil oftest være et symptom fra en ubalance  et andet sted i kroppen.

Jeg er gravid. Kan jeg modtage behandling?

Ja, det vil endda være til gavn for både dig og barnet.

Behandler du børn?

Ja, jeg behandler alle aldersgrupper.

Lægen siger jeg ikke fejler noget, men jeg har smerter. Kan du hjælpe mig?

Mange former for smerter kan ikke måles og vejes, selvom du lider under dem. Det er altid muligt at skabe forbedringer og resultater.

Jeg har haft gode resultater med klienter i samme situation som dig. Der er altid en ny måde at gribe tingene an på.

Jeg har gået til terapi hos en psykoterapeut med gode resultater, men  jeg føler ikke så store fremskridt længere. Kan du gøre noget for mig?

Man kan komme langt med samtaleterapi, men de følelsesmæssige blokeringer sidder dybt begravet i kroppen. Psykiske problemer manifesterer sig i kroppen fysisk. Behandlingen afspænder de fysiske spændinger i kroppen og åbner derved op for det indre rum. Det giver et langt større psykisk overskud og grobund for at komme videre. Kombinationen af de to behandlingsformer kan være utrolig effektiv. Kontakten mellem krop og sind er kimen til succes.